woensdag 6 april 2011

Bloemen en bellen

Zo, eindelijk weer eens tijd voor een berichtje op mijn blog. Het is vreselijk druk geweest de laatste tijd met van alles en nog wat. Ik heb ook niet zo heel veel tijd gehad om te knutselen, maar daar komt gelukkig weer verandering in.
Al heb ik altijd in deze periode, als het weer wat mooier wordt en het zonnetje lekker gaat schijnen, dat ik overloop van inspiratie, maar er van knutselen echt niet veel terecht komt.

Wel heb ik nu even lekker de tijd om al mijn knutselzooi door te nemen en uit te zoeken. Er staan ook weer aardig wat advertenties op Marktplaats van spulletjes die nog te mooi zijn om weg te gooien. Dat ruimt heerlijk op moet ik zeggen.

Ik heb nog wel wat aangerommeld. Ben inmiddels (door de grote vraag ernaar) ook wat besmet met de kuise meisjes bloemoorbellen. Om heel eerlijk te zijn, ben ik er zelf niet zo'n fan van en zal ik ze ook nooit dragen, maar goed, ieder zijn ding natuurlijk.




















Met bijpassende haarclips.


Verder nog wat aangerommeld met fimo. Dat had deze knopen als resultaat.


Oja en deze bloemetjes heb ik nog gehaakt. Ze moeten nog afgewerkt worden, maar dat vind ik altijd zo'n klus. Daar moet ik even voor gaan zitten hoor.De middelste (grote) is gemaakt met het patroontje van Karin aan de haak.


De andere komen uit het boekje 100 bloemen om te haken en te breien.
Behalve het hartje, dat heb ik van Haakmuts.